INFORMACIÓ COMPARTIDA

En aquest apartat us convidem ha comentar durant el temps en què llegim i preparem l'obra que anirem a veure.Tot allò que cregueu que pots ser d'interès.Les reflexions suscitades per l'obra de teatre ja vista, serà una bona preparació per la sessió de valoració i comentari. Podem afegir les crítiques que ens semblin enriquidores.  També pot ser un espai per comentar i/o recomenar altres obres vistes i qualsevol notícia i informació interessant sobre el món del teatre.

3 comentaris:

  1. Aquest mes de març, hem d'anar a veure una altra obra d'en Jordi Casanovas q tenim a l'apartat "Arxiu d'autors" "La dansa de la venjança".
    Es una obra que va escriure al 2015 sobre la ruptura d'una parella.
    Aquest cop NO LLEGIREM L'OBRA ABANS D'ANAR A VEURE-LA pq la nostra companya la Carme, que l'ha comprat pel grup i l'ha llegida, ha cregut que és millor no fer-ho. Així doncs, canviarem la fòrmula: primer la veurem i desprès la llegirem. No hi ha cap problema pq la sessió de comentari és després del dia de la representació.
    Podem repassar tota la info q tenim aquí d'aquest autor.
    Sobre els 2 actors tenim també una sèrie d'obres vistes protagonitzades per ells q ja ens poden fer pensar en com els veurem.

    ResponElimina
  2. M'be atrevit a dir que ho fem així per les característiques de l'obra. Espero que un cop vista estem tots d'acord. Crec que tindrem un bon debat.

    ResponElimina
  3. Aprofito per comentar q van anar a veure "DIe 120Tage von Sodom" creació i direcció de Milo Rau. La van fer divendres i dissabte al LLiure de montjuic. Es una adaptació de la peli de Pasolini "Saló, 120días de Sodoma". Una obra realment dura i atrevida. Us envio aquest enllaç per poder conèixer aquest jove realitzador, q es considera un del més atrevit i revulsius del teatre actual.
    https://elcultural.com/mail.aspx?url=/revista/escenarios/Milo-Rau-Pasolini-fue-a-un-tiempo-un-artista-popular-e-intelectual/42014

    ResponElimina