TEATRE GATS - INTRODUCCIÓ - HISTORIA DELS GAT'S

            TEATRE GAT'S


Com a grup de teatre d'aficionats vam nèixer a la BIBLIOTECA VILA de GRÀCIA   ja que al constituir-nos  en   club "alternatiu de teatre" vam començar a preparar petits muntatges  per  oferir-los en les cloendes de curs o bé per Nadal..

  •    Primera temporada: arrenca el 2008 fins al 2015.

La primera participació va ser a  la cloenda del curs 2008 amb uns fragments de Pigmalió de Joan Oliver que vam presentar en forma de lectura dramatitzada.

El 2012 vam participar per primera vegada al DIA MUNDIAL DEL TEATRE a la Biblioteca Vila de Gràcia amb un muntatge Escudella d'autors tria de fragments d'obres teatrals de diversos autors.
Vam acompanyar aquesta representació  d'una exposició de cartells i programes de mà d'obres estrenades a Barcelona.

L'any 2013 arrenquem amb Teatre de cine. Efectes col.laterals. Presentada també a la Biblioteca Vila de Gràcia, el Dia Mundial del Teatre.
Un pas mes, perquè aquest cop el muntatge anava una mica més lluny: es tractava d'una  sèrie d'escenes de pel.lícules molt conegudes, presentades amb una introducció audiovisual i acompanyades de la música del film.
Per primera vegada vam representar en un espai teatral, al Centre Cívic de LA SEDETA.

El  2014, vam  presentar la 2ª part de Teatre de cine. Dones amb empenta.
El 2015, A l'oest del riu vermell, amb que tancàvem la trilogia de Teatre de Cine, ideada i escrita pel nostre company l'Albert Serrano.

El 2016 és la presentació de l'adaptació del film La vida de Brian, de l' Albert Serrano.

En aquesta Primera temporada vam iniciar els assajos al local de l'Associació d'Amics i Veïns del Passeig Sant Joan, vinculant-se aquest grup a l'associació com  una activitat més , a partir del 2014.
Totes les representacions s'han realitzat des de les hores al Centre Cívic La Sedeta.

Hem de recordar el taller de teatre creatiu organitzat per en Francesc Chimelis durant l'ultim trimestre del 2016, que ens va ajudar en la nostra formació.


  •    Segona temporada: del 2017 fins a l'actualitat (2019)

En aquesta segona temporada el desig del grup ha estat posar-se nous reptes per anar creixent.

El 2017 ens enfrontem a l'adaptació i representació d'una obra completa El més feliç del tres, una comèdia francesa d'EUGÈNE LABICHE.

  •    El 2018 el repte ens porta a escriure col.lectivament i  representar una una obra  -  Don Juan en la tercera fase.

En aquest moment gener  2019 acabem d'escriure la segona part de l'obra anterior que porta per títol  
Un musical?...potser sí.

En aquestes dues temporades el grup inicial ha canviat, com es natural, deixant-nos alguns companys i incorporant-se d'altres. El que hem fet és reforzar la nostra manera de fer, es a dir, volem que tot es realitzi de manera col·lectiva, sense protagonismes accentuats. Però això sí hem d'agrair profundament al nostre company, en Lluis Siles, l'únic professional del grup, la seva generosa col·laboració i mestratge.





1 comentari:

  1. Una activitat que ens omple molt i en la que gaudim de grans moments tant en els assajos con en les representacions

    ResponElimina