GRUP TEATRE AFICIONATS


Com a grup de teatre aficionats estem vinculats a la BIBLIOTECA VILA de GRÀCIA   ja que al constituir-nos  en   club “alternatiu de teatre” vam començar a preparar petits muntatges  per  oferir-los en les cloendes de curs o bé per Nadal.

La primera participació va ser a  la cloenda del curs 2008 amb uns fragments de Pigmalió de Joan Oliver que vam presentar en forma de lectura dramatitzada.

El 2012 vam participar per primera vegada al DIA MUNDIAL DEL TEATRE a la Biblioteca Vila de Gràcia amb un muntatge Escudella d'autors tria de fragments d'obres teatrals de diversos autors.
Vam acompanyar aquesta representació  d'una exposició de cartells i programes de mà d'obres estrenades a Barcelona.

A l'any següent la nostra contribució al DMT va ser amb Teatre de cine. Efectes col.laterals.
Un pas mes, perquè aquest cop el muntatge anava una mica més lluny.
Es tractava d'una  sèrie d'escenes de pel.lícules molt conegudes, presentades amb una introducció audiovisual i acompanyades de la música del film.
Per primera vegada vam representar en un espai teatral, al Centre Cívic de LA SEDETA.

Aquest 2014, hem seguit amb la mateixa línia i l'espectacle presentat ha estat la 2ª part de Teatre de cine. Dones amb empenta.


En aquest sis anys als purs amateurs que som hem anat progressant gràcies, sobretot, a la presència d'en Lluis Siles, l'únic actor amb experiència del conjunt.
Cal destacar l'activitat d'Angela Barriuso que porta ja molts anys actuant en diversos grups de teatre aficionat.
Amb aquest lideratge i l'esforç de tots hem pogut muntar els dos espectacles de producció pròpia esmentats, imaginats i escrits per l'Albert Serrano, expert cinèfil.


Hem d'agrair la col.laboració de l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS i AMICS DEL PASSEIG SANT JOAN per la cessió del seu espai pels nostres assaigs.

Continua llegint...